به گزارش روابط عمومی شهرداری فرون آباد

شهردار فرون آباد: مطرح نمودن مشكلات توسط شهروندان تاثير شگرفي در پيشبرد اهداف مديريت شهري دارد

شهردار فرون آباد در برنامه ملاقات مردمی با شهروندان که در مسجد حضرت صاحب الزمان (عج) و با حضور فرهاد جهانگیری رئیس، محمود علی عسگری فرد نایب رئیس، جواد سندگل عضو هیئت رئیسه، سرکار خانم زهرا علی عسگری فرد عضو شورای اسلامی شهر فرون آباد، سروان علیمحمدی فرماندهی حوزه مقاومت بسیج 6 امام جعفر صادق (ع) و سروان منصوری جانشین کلانتری 12 برگزار شد، گفت: مطرح نمودن مشكلات توسط شهروندان تاثير شگرفي در پيشبرد اهداف مديريت شهري دارد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر فرون آباد مهندس درویشی با بیان این مطلب که همدلی و همکاری منسجم در مجموعه شهرداری و شورای اسلامی شهر زمینه توسعه خدمات موثر به شهروندان را فراهم می سازد، افزود: برای اینکه بتوانیم در خدمتگزاری موفق تر عمل کنیم، می بایست با همفکری مشکلات شهروندان را در جلسات تخصصی مطرح و با نتیجه گیری اصولی نسبت به رفع آن در اسرع وقت اقدام نمائیم.

وی اضافه کرد: نباید زمان را متوقف سازیم بلکه می بایست با فکر و اندیشه نو، راهکارهای اصولی و طرح های جدید ارائه نمائیم و ان شاءالله با بهره مندی از نظرات تخصصی تمامی نخبگان، معتمدین و صاحب نظران شهر و مدیران شهرداری شاهد تحول شهر فرون آباد خواهیم بود. 

وی عنوان کرد: نیاز اساسی شهر به خدمات موثر در تمامی سطوح احساس می شود و با توجه به اینکه شهروندان نگاه دقیقی نسبت به شهر خویش دارند، می بایست خدمات مان را گسترش داده و با ارائه طرح های جدید و اندیشه های نو زمینه لازم را فراهم سازیم تا همگان نتایج خدمات را مشاهده نمایند.

وی ادامه داد: با توجه به عدم زیر ساخت های مناسب شهری و ساختار فرسوده شهر از شهروندان می خواهیم عوارض قانونی خود را پرداخت و در این راه تعامل و همکاری لازم را با شهرداری داشته باشند.

0 نظر

ثبت دیدگاه