به گزارش روابط عمومی شهرداری فرون آباد

شهردار فرون آباد: همه فعالیت های مدیریت شهری برای مردم است

شهردار فرون آباد در برنامه ملاقات مردمی با شهروندان که در مسجد حضرت امیر المومنین (ع) و با حضور فرهاد جهانگیری رئیس، محمود علی عسگری فرد نایب رئیس، جواد سندگل عضو هیئت رئیسه و خانم زهرا علی عسگری فرد عضو شورای اسلامی شهر فرون آباد برگزار شد، گفت: همه فعالیت های مدیریت شهری برای مردم است.

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر فرون آباد مهندس درویشی با اشاره به اهميت و ضرورت ديدارهاي رو در رو با مردم و پیگیری مستمر درخواست ها تا مشخص شدن نتیجه نهایی آن، افزود: همه فعالیت های مدیریت شهری برای مردم است و مجموعه مدیریت شهری نيز خود را در برابر شهروندان مسئول مي‌داند.

وی با بیان اینکه کار خدمت رسانی از فعالیت های ارزشمند شهرداری جهت رفاه حال شهروندان عزیز می باشد، اضافه کرد: یکی از وظایف اصلی مدیران بویژه مدیریت شهری این است که به صورت مرتب با مردم ارتباط داشته و مشکلات آنها را درک کنند.

وی با اشاره به اینکه برنامه‌های ملاقات مردمی مدیران شهری در این شهر با هدف حل مشکلات مردم و رضایت آنان از مجموعه شهرداری برگزار می شود، از حضور مدیران در میان مردم به عنوان یک ضرورت یاد کرد و بیان داشت: که مسئولان نباید از مردم جدا باشند.

شهردار فرون آباد در این دیدار به بررسی مشکلات و پیشنهادهای مطرح شده از سوی شهروندان پرداخت.

0 نظر

ثبت دیدگاه