شهردار فرون آباد: مسیر شهر مشخص و روند رو به رشد شهر باقوت ادامه دارد

شهردار فرون آباد در برنامه بازدید نماینده مردم پاکدشت از شهرداری، گفت: مسیر شهر مشخص شده و روند رو به رشد شهر و توسعه شهر باقوت ادامه دارد.

شهردار فرون آباد: مسیر شهر مشخص و روند رو به رشد شهر باقوت ادامه دارد


شهردار فرون آباد در برنامه بازدید نماینده مردم پاکدشت از شهرداری، گفت: مسیر شهر مشخص شده و روند رو به رشد شهر و توسعه شهر باقوت ادامه دارد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر فرون آباد، فرهاد بشیری نماینده مردم شهرستان پاکدشت در مجلس شورای اسلامی و هیئت همراه ظهر امروز چهارشنبه 27 اسفندماه 1404 با حضور در ساختمان شهرداری با مهندس محمد عسگری فرد شهردار و فرهاد جهانگیری رئیس، زهرا علی عسگری نایب رئیس، جواد سندگل عضو هیئت رئیسه و محمود علی عسگری فرد عضو شورای اسلامی شهر فرون آباد دیدار و در جریان آخرین اقدامات و فعالیت های شهرداری قرار گرفت.

مهندس محمد عسگری فرد شهردار فرون آباد با توجه به شرایط کنونی کشور و ایام پایانی سال و جنگ ترکیبی و تحمیلی دشمن آمریکایی- صهیونیستی، گفت: با برنامه ریزی صورت گرفته، مسیر شهر مشخص شده و روند رو به رشد شهر و توسعه شهر باقوت ادامه دارد و در همین راستا شاهد اجرای پروژه ‌های مختلف عمرانی و خدماتی در بخش های مختلف در سطح شهر هستیم و تلاش کرده ‌ایم تا نگاه ویژه ‌ای به محله ‌هایی داشته باشیم که در گذشته کمتر مورد توجه قرار گرفته است.

وی افزود: رویکرد اجرای پروژه ‌های عمرانی و خدماتی در سطح شهر و برنامه‌ریزی اجرای پروژه‌ها بر اساس نیازسنجی و رفع محرومیت از مناطق کم برخوردار، ارتقای سطح کیفی خدمات‌رسانی به شهروندان، ایجاد فضای شهری مناسب و حفظ سلامت و امنیت شهروندان دنبال شده است.

شهردار فرون آباد اضافه کرد: اتمام به‌ موقع پروژه‌ها از اولویت‌های مهم مجموعه مدیریت شهری بوده و تمام سعی ما بر این بود تا بتوانیم مطالبات و نیازهای شهروندان را در اسرع وقت به سرانجام‌ رسانده تا رضایت شهروندان از خدمات مجموعه شهرداری و شورای اسلامی شهر افزایش یابد.

#شهرداری_فرون_آباد
#مسیر_مشخص_شهر


🔸 کانال اخبار جامع شهر فرون آباد
🔻🔻
@newsfronabad
www.ferunabad.ir
https://ble.ir/ferunabad
https://eitaa.com/joinchat/3779920238C3af046ebe5

Gallery Thumb 1

0 نظر

ثبت دیدگاه