پیام تبریک شهردار فرون آباد به مناسبت نیمه شعبان و هفته بزرگداشت سربازان گمنام امام زمان(عج)
بسمه تعالی
نیمه شعبان سالروز ولادت با سعادت و فرخنده امید دلها، پیام آور صلح و آرامش و حافظ امنیت و عدالت است، امیدی که همواره جامعه اسلامی را از گزند دشمنان محافظت نموده است. این ایام که به هفته سربازان گمنام آقا امام زمان(عج) مزین گردیده، تداوم حرکت، امنیت و ابزاری برای رسیدن به آرامش است.
امنیت، آسایش و اقتدار مثال زدنی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، حاصل خون شهیدان، فداکاری ایثارگران و تلاش بی وقفه و خستگی ناپذیر مجموعه خدوم، هوشیار و موقعیت شناس نیروهای نظامی، انتظامی، اطلاعاتی و امنیتی به ویژه سربازان گمنام امام زمان(عج) می باشد.
نام گذاری سالروز این میلاد خجسته به نام سربازان گمنام امام زمان(عج) فرخنده و به حق است، همچنان که مقام معظم رهبری(مدظله العالی) فرموده اند: « وزارت اطلاعات به همت نیروهای با ایمان، متعهد، متخصص، دلسوز و انقلابی خدمات بزرگی برای انقلاب انجام داده است و اکنون پایگاه عظیم مبارزه و جهاد در عرصهی جنگ اطلاعاتی در دنیای امروز است ».
اینجانب فرارسیدن عید سعید نیمه شعبان، سالروز ولادت پرنور حضرت حجت بن الحسن (عج) و هفته سربازان گمنام را به آحاد مردم ولایت مدار شهرستان پاکدشت و علی الخصوص شهر فرون آباد، به ویژه کارکنان جان برکف اداره اطلاعات شهرستان پاکدشت، تبریک و تهنیت عرض نموده و با قدردانی از تلاش های مستمر و زحمات طاقت فرسای این عزیزان، از درگاه خداوند قادر و متعال برای کلیه حافظان امنیت، خصوصاً سربازان گمنام حضرت ولی عصر (عج) موفقیت های روز افزون مسالت می نمایم. محمد عسگری فرد – شهردار فرون آباد #شهرداری_فرون_آباد #پیام_تبریک_نیمه_شعبان_هفته_سربازان_گمنام
کانال اخبار جامع شهر فرون آباد ![]()
@newsfronabad www.ferunabad.ir https://ble.ir/ferunabad https://eitaa.com/joinchat/3779920238C3af046ebe5
0 نظر