شهردار فرون آباد خبر داد؛ عملیات احداث میدان بلوار شهید سلیمانی آغاز شد
شهردار فرون آباد خبر داد؛ عملیات احداث میدان بلوار شهید سلیمانی آغاز شد
شهردار فرون آباد گفت: احداث میادین علاوه بر رویکرد ترافیکی نقش مهمی در به وجود آوردن منظر زیبای محیطی دارد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر فرون آباد، مهندس محمد عسگری فرد شهردار فرون آباد بیان داشت: با توجه به نقش حائز اهمیت تقاطع ها و میادین به عنوان نقاط بحرانی در عملکرد شبکه معابر شهری، اصلاح هندسی تقاطع ها و میادین شهر در دستور مجموعه مدیریت شهری قرار دارد و با طراحی و اصلاح هندسی صحیح تقاطع ها، نسبت به روان سازی و رفع گره های ترافیکی در سطح شهر گام بر خواهیم داشت.
وی با بیان این که سیما و منظر شهری بخش زنده شهر به شمار میآید که همواره در طول شبانه روز برای عموم مردم قابل دیدن و لمس کردن است، عنوان کرد: میادین شهر یکی از عناصر مهم در زیباسازی محیط شهری هستند که علاوه بر رویکرد ترافیکی نقش مهمی در به وجود آوردن منظر زیبا به محیط پیرامون خود را نیز دارند.
شهردار فرون آباد افزود: بعد از طرح تعریض پل بلوار شهید سلیمانی در تقاطع خیابان های ولیعصر(عج)، بلوار ابوذر و شهید اصغری، طراحی و انتخاب پیمانکار از طریق برگزاری مناقصه عمومی انجام و عملیات احداث میدان شامل جدول گذاری، زیرسازی و آسفالت با اعتباری بالغ بر 30 میلیارد ریال آغاز شد.
مهندس محمد عسگری فرد با بیان این که اجرای عملیات اصلاح هندسی در تقاطع مذکور ممکن است موجب ایجاد اختلال در تردد شهروندان و بروز برخی مشکلات ترافیکی شود که از شهروندان درخواست می گردد با صبر و شکیبایی، شهرداری را تا پایان اجرای این پروژه همراهی نمایند، اضافه کرد: اجراي عمليات عمراني با كيفيت و سرعت بالا باعث خواهد شد شهروندان مديريت شهري را باور کنند كه می توانیم در موعد مقرر پروژهها را به اتمام برسانیم.
#شهرداری_فرون_آباد
#آغاز_عملیات_احداث_میدان_بلوار_شهید_سلیمانی
🔸 کانال اخبار جامع شهر فرون آباد
🔻🔻
@newsfronabad
www.ferunabad.ir
https://ble.ir/ferunabad
https://eitaa.com/joinchat/3779920238C3af046ebe5

0 نظر