برپایی نماز اول وقت در موکب احرار الرضا(ع) شهر فرون آباد

شهردار فرون آباد گفت: برپایی نماز جماعت اول وقت در کنار خدمت‌رسانی، جایگاه ویژه‌ای در موکب احرار الرضا(ع) داشت.

برپایی نماز اول وقت در موکب احرار الرضا(ع) شهر فرون آباد


شهردار فرون آباد گفت: برپایی نماز جماعت اول وقت در کنار خدمت‌رسانی، جایگاه ویژه‌ای در موکب احرار الرضا(ع) داشت.

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر فرون آباد، مهندس محمد عسگری فرد شهردار فرون آباد بیان داشت: در کنار خدمت‌رسانی شبانه روزی به زائران رهبر شهید انقلاب، برنامه‌های معنوی نیز جایگاه ویژه‌ای در موکب احرار الرضا(ع) داشت.

وی با بیان این که توصیه‌ی موکد رهبر شهید انقلاب اقامه‌ی نماز در اوّل وقت بود، عنوان کرد: با فرا رسیدن وقت نماز، زائران و خادمان موکب در کنار یکدیگر صفوف نماز جماعت را برپا می‌ کردند و فضای موکب با نوای اذان و ذکر الهی رنگ و بویی معنوی به خود می گرفت.

شهردار فرون آباد اضافه کرد: در زمان اذان فعالیت های موکب متوقف و فضای عمومی موکب‌ برای برگزاری نماز جماعت اول وقت آماده می شد و اقامه نماز جماعت در این موکب، جلوه‌ای از وحدت و پیوند معنوی مردمی بود که خدمت به زائران را عبادتی بزرگ می دانست.

مهندس محمد عسگری فرد افزود: پخش اذان و اقامه نماز جماعت اول وقت و توجه به اقدامات فرهنگی بصورت ویژه پیگیری گردید و اجرای گروه سرود و پخش پوستر و عکس رهبر شهید انقلاب در موکب احرار الرضا (ع) شهدای شهر فرون آباد از دیگر اقدامات این موکب چند منظوره طی فعالیت شبانه روزی 6 روزه در کنار ارائه خدمات رفاهی و پذیرایی، ماساژ درمانی، بهداشتی و اسکان موقت بود.

#شهرداری_فرون_آباد
#برپایی_نماز_اول_وقت
#موکب_احرارالرضا_شهر_فرون_آباد

🔸 کانال اخبار جامع شهر فرون آباد
🔻🔻
@newsfronabad
www.ferunabad.ir
https://ble.ir/ferunabad
https://eitaa.com/joinchat/3779920238C3af046ebe5

Gallery Thumb 1

0 نظر

ثبت دیدگاه