احداث یک آرامستان مجهز و استاندارد در شهر فرون آباد ضروری بود

شهردار فرون آباد در جلسه با مشاور طرح آرامستان شهرداری گفت: با توجه به توسعه خدمات شهری احداث یک آرامستان مجهز و استاندارد در شهر فرون آباد ضروری بود.

احداث یک آرامستان مجهز و استاندارد در شهر فرون آباد ضروری بود


شهردار فرون آباد در جلسه با مشاور طرح آرامستان شهرداری گفت: با توجه به توسعه خدمات شهری احداث یک آرامستان مجهز و استاندارد در شهر فرون آباد ضروری بود.

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر فرون آباد، مهندس محمد عسگری فرد شهردار فرون آباد صبح امروز سه شنبه 12 خردادماه 1405 و در جلسه با مشاور طرح آرامستان شهر که با حضور فرهاد جهانگیری رئیس شورای اسلامی شهر برگزار شد، بیان داشت: تلاش شده است تا در طراحی این آرامستان، ملاحظات زیست‌محیطی و فرهنگی مدنظر قرار گیرد و در حال حاضر عملیات دیوارکشی این پروژه مهم به همت مجموعه مدیریت شهری و شورای اسلامی شهر در دوره ششم در فاز اول به متراژ 9هکتار و با اعتباری بالغ بر 137 میلیارد ریال در حال انجام است.

وی افزود: این پروژه شامل دیوارکشی، آماده سازی ورودی و سردرب، تسطیح و زیرسازی معابر، جدول گذاری و کف پوش، محوطه سازی، سایت اداری، پارکینگ، فضای سبز، پیاده راه، اماکن تجاری، غسالخانه و سردخانه، نمازخانه، سرویس های بهداشتی می باشد که در فاز اول دیوارکشی سایت آرامستان انجام خواهد شد.

شهردار فرون آباد عنوان کرد: با احداث این آرامستان، مشکلات مربوط به نبود فضای مناسب برای دفن اموات برطرف شده و شهروندان دیگر نیازی به مراجعه به شهرهای همجوار نخواهند داشت.

مهندس محمد عسگری فرد با بیان این که این طرح با هدف تأمین فضای مناسب برای دفن اموات و کاهش مشکلات شهروندان به مرحله اجرا رسیده است، اضافه کرد: با توجه به افزایش جمعیت و در راستای توسعه خدمات شهری احداث یک آرامستان مجهز و استاندارد در شهر فرون آباد ضروری بود.

#شهرداری_فرون_آباد
#احداث_آرامستان_مجهز_استاندارد


🔸 کانال اخبار جامع شهر فرون آباد
🔻🔻
@newsfronabad
www.ferunabad.ir
https://ble.ir/ferunabad
https://eitaa.com/joinchat/3779920238C3af046ebe5

0 نظر

ثبت دیدگاه